Yolçatı İlkokulu

WEB https://yolcatiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KÜTAHYA İLİ ALTINTAŞ İLÇESİ YOLÇATI KÖYÜ
VİZYON : -Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, -Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; -Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirligiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
MİSYON : -Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağdaş, sorumluluklarını bilen, mücadeleci,üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, - Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, - Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, - Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, - Yüce Önder Atatürk’ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF
Saatler : 09.00 14.40
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Isınma : SOBALI
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : ÖZEL ARAÇLARLA SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 11 KİLOMETRE UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :